VARFÖR RESA
MED OSS?

Det finns många goda skäl till att upptäcka både kända och okända platser med explore tours. Här finner ni några av dem:

Kunniga reseledare

Vi ser till att du får ut det mesta av varje resa genom att alltid ha kunniga och engagerade reseledare med på resan (på majoriteten av våra rundresor är reseledaren dessutom svensktalande). Våra reseledare ser till att det praktiska flyter på samt tolkar vid möten med lokalbefolkningen, och berättar initierat om alla de platser och sevärdheter som du får uppleva.

Begränsat antal resenärer

Vi är väldigt noga med att inte resa med för stora grupper för att säkerställa en maximal upplevelse. Beroende på resmål så har vi alltid ett maxantal beroende på resans karaktär och utformning. Förra året var snittstorleken på våra grupper 10-15 resenärer.

Mer upplevelser och minnen

Vi fokuserar hela tiden på att ge våra resenärer upplevelser och minnen från våra resor som ska bestå under många år efter resans slut. Att ha sett utrotningshotade djur i deras naturliga miljö, att få höra om unika levnadsöden direkt från lokalbefolkningen eller att koppla av på jordens vackraste platser ger dig garanterade ”Once in a Life Time” upplevelser!

Upptäck i grupp eller på egen hand

Till våra flesta destinationer kan det vara ganska bekymmersamt att resa på egen hand. Tryggheten med en Explore Tours reseledare och gruppen är då viktig. Du kan hela tiden få hjälp samt ha en trevlig gemenskap med övriga gruppmedlemmar. Om du vill upptäcka på egen hand vid sidan av gruppen går det också alldeles utmärkt. Våra reseledare ser till att det finns flera alternativ vid sidan av gruppupplevelserna.

Skräddarsydda specialresor för grupper

Om du reser i en liten grupp, har du/ni möjligheten att tillsammans med oss skräddarsy en resa efter era önskemål. Tala om för oss vart ni vill åka och vad ni vill uppleva; kanske dansa salsa på Kuba, prova på Ayurveda i Indien eller vandra i Nepal? Kom med era idéer och önskemål så jobbar vi fram ett prisvärt förslag.

Verka för en mer rättvis värld

Genom att resa med Explore Tours bidrar du direkt till att många människor i nöd får en bättre tillvaro. Vi donerar finansiella medel direkt på plats under resan samt genom flera professionella hjälporganisationer vars inriktning är ”hjälp till självhjälp”.

Res långt och grönt

Då flygresor alltid medför en negativ klimatpåverkan ser vi till att miljökompensera för din flygresa. Vi har genom ett unikt samarbete i Tanzania genomfört stora trädplanteringar, och planterar inte mindre än 100 träd för varje betalande resenär som genomför en resa med Explore Tours, oavsett destination.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Warning: Undefined array key "quick_contact_gdpr_consent" in /customers/c/3/d/exploretours.se/httpd.www/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 50

Start typing and press Enter to search